BÄSTA VÄN!

Bra kväll igår, tack fina vän + Andreas & Bajen! Idag blev det tidig morgon för jag har sjungit med kören hela dagen och nu ska vi till Fliseryd för att sjunga där. Vi hörs, kram! / Nellie ❤

GODMORGON

Här sitter jag och äter favoriten framför tvn med tända ljus! Idag blir det en lugn dag & om det händer något, då uppdaterar jag igen. Så länge inte någon utav min kompanjoner tar tummen ur röven och skriver lite. Kram/ Nellie ❤

TIRED

Hejsan, kom precis hem efter en hektisk dag. Fixade det sista till discot efter skolan idag & en halvtimme innan vi skulle fixa iordning allt i sporthallen osv får vi beskedet att vi inte har någon nyckel så vi jagade nyckel i en timme och 20 minuter innan discot börjar va vi på plats. Haha!
Mycket kul kväll & alla små söta barn var helt underbara. Själv dansade jag tryckare med en kille som hette axel, sötaste jag skådat. Haha, undra vem som hade mest kul och dansade mest på discot..jag eller ungarna??
Ska svira om till mina myskläder & sen sova. Godnatt / Nellie ❤

Smygbild på kvällens kung & drottning.

BÄSTA

Hejsan alla! Idag är det studiedag och jag vaknade upp hemma hos dea dit jag stack inatt med Alicia & Elma. Och efter jag vaknat var det fullt schema. Jag åkte till Oskarshamn för att fixa nytt pass, handlat hela dagen till discot min klass & jag håller för småbarnen imorn och sen tjejkväll på solhem där det bara var jag & Elma som befann oss. Mycket skönt faktiskt. Kom iallafall hem nyss och sitter & avnjuter en skål med fil, müsli, banan, hallon valnötter & kokos. Till det kör jag en fet smoothie. Samtidigt som jag kollar på "hela Sverige bakar" vilken jävla kväll haha ;)

Nu blev det lite långtråkigt med all text så slänger in bilderna på kvällens godheter! Kramar /Nellie ❤

BREAKFAST

Sitter och äter lite frukost nu och laddar upp för en dag med orientering i blomstermåla. Hade orientering igår i hällregnet och ber till Gud att det inte ska regna när vi kör. Hoppas!
Vi hörs senare, kram Nellie ❤

SÄMST UPPDATERING

Mycket dåligt på sistone, jag vet. Min blogg.se app har strulat & jag har inte haft orken att starta upp min dator (hur lat är man inte då??)

Det har iallafall inte hänt så mycket på senaste, för min del var det musikal hela kvällen igår & ungdomsrådsmöte idag. Sena & långa kvällar som blir längre för att mamma jobbar kväll, det är kallt och grått. Med andra ord, hösten är här och jag vill varje morgon bara ligga kvar under täcket. Så nu ska jag ta vara på den tiden, godnatt! / Nellie ❤

IN MY WINDOW

RAIN

Regnig&höstig lördag men kameran har varit i full gång. Här har ni några bilder / Ebba & Nellie ♥

canon eos 1100D +   tamron af55-200 mm

LOVELY MORNING

Åh, älskar såna här morgonar när man har all tid i världen för att göra en god frukost. Egentligen är jag ingen frukostmänniska dagligen, utan bara på helgerna. Hihi. Idag har jag iallafall i min skål A-fil med lite crunchy i, knäckebröd med Philadelphiaost, sallad, salami & gurka, vindruvor & i mitt glas äppeljuice. Och för att mysa till den ännu mer har jag tänt massvis med ljus & hör regnet utanför. ÅH, Gud vad jag äskar denna morgonen!! /Nellie ♥

LYCKA

Idag, för bara ett litet tag sen kom min lillasyster till världen. Synd bara att det är på pappas sida (som bor i Gbg) så kommer inte får träffa den på ett tag. Men måste boka ett tåg, SNART!

Välkommen älskade Minou ❤

ÖLAND

Hejhej, eftersom vi inte har något att blogga om fick jag slänga ihop lite bilder sen öland i somras med tjejerna!
Var i Cassandras sommarstuga i några dagar och hade det super kul! Var bland annat i Köpingsvik och i Borgholm:)
 

Ni är bäst tjejer! / Elma
 
 

KAMERAUTRUSTNING


Jag använder mig utav min Canon Eos 1100D där jag oftast har orginalobjektivet.

Det kan hända, när jag tex ska ta kort på fotbollsmatcher, använder mig utav mitt andra obejktiv som är tamaron. zoomen är från 55 till 200 så det är rätt så mycket zoom. 
Sen använder jag mig utav UV-filter som skyddar linsen att gå sönder. Då tar alltså uv-filtret smällen ist.

Min kamera väska är inte något speciellt, jag får plats med min kamera och det är det som behövs.

Sen har jag mitt stativ från hama. 

Japp, det var min kamerautrustning som var efterfrågad. Kram / Ebba

VOILÁ

Detta är vad jag, ebba & cassandra skapat på hemkunskapen. Jättegott & enkelt :)

GODNATT

Dessa två bilder får förklara kvällen. Nu ska jag somna till filmen van vilder. Vi hörs imorgon, kram ❤ / nellie

ÄLSKADE UNGE

Eftersom mina kompanjoner inte tagit tag i bloggandet, trots mina sms osv så får jag väl ta mig i kragen och skriva lite själv. Dock tycker jag det är tråkigt att blogga nu eftersom det bara blir mobilblogg & mobilbilder.
Idag har det varit dop för min älskade systerson Elliot. Ceremonin gick jätte bra & likaså dopkalaset. Nu är allt slut & vi ska snart åka hem till vargön.
Vi hörs senare ikväll eller imorgon, kramar ❤

Min fina Gudson & Systerson.

GÖTEBORG

Idag efter skolan åkte jag mot Kalmar för att ta tåget hem till min pappa som bor i Göteborg. Dock var mitt tåg inställt så jag fick ta en buss, vilket var hur segt som helst. Men jag kom iallafall fram och nu ligger jag i sängen, imorgon ska jag tillbringa hela dagen med min syster & på kvällen blir det dop för min ena systerson Elliot. Då jag även blir gudmor ❤ Uppdaterar mer imorgon och ska tvinga Elma & Ebba att blogga lite, ojoj vad dåliga vi är ser jag.

Underbara stad, denna bild tog jag i somras när jag var här.

IN THE GARDEN


                                                    canon eos 1100D efs 18-55 mm







GREEN



TIPS

Hej, Ebba & Nellie här! Vi har precis kommit hem från skolan och ätit lite. Och det vi har ätit är ett tips vi delar med oss av, så himla gott är det!!
Det ni behöver är tacobröd med ost emellan och om man vill kan man ha skinka osv i också. Ni steker det sen i i lite olja och klipper till bitar. Snabbt, gott & enkelt.






SVERIGE VS UKRAINA

Ebba lyckades glömma sin kamera så det får helt enkelt bli mobilbimder, hoppas det funkar haha. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Godnatt ❤ /nellie

UV-FILTER


Hejsan Ebba här. Idag har jag varit i kalmar och äntligen tagit mig tiden att köpa ett nytt uv-filer till kameran. Som ni ser på bilden så har mitt gamla gått sönder. Det var i somras så har varit utan ett tag och det har inte känts så bra. Till alla er som inte har något skydd till er kamera så rekomenderar jag att ni köper det för det är verkligent bra! :) 
Var även på guldfågeln arena med fotbollslaget och såg när Sveriges U21 lag mötte Ukraina. Vi vann med 2-1, dock tycker jag faktiskt lite synd om Ukraina. Tror att Nellie kommer att lägga upp några bilder från matchen lite senare. Men nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen och titta på någon bra film. Kram kram 
 

Nya kläder

Hejhej, Ebba tyckte jag skulle lägga ut bilder på kläderna som jag köpte i Kalmar i fredags. Så här kommer dom:)
 
Jeans - carlings 399kr
Svart tröja - carlings 199kr
Vitt & svart linne & t-shirt - gina 
Svart linne (högst upp till höger) - gina 75kr
Vitt linne (i mitten till höger) - HM 149kr
 
Kram Elma!
 
 
 

BOYFRIEND SHIRT

Hittade denna otroligt sköna & snygga skönheten på H&M's herravdelning igår för ynka 99 kr. Så ska inskaffa mig en grå också.

Ni får en halvtaskig bild på den, men det är bättre än ingenting.

LÖRDAG

Hej, Nellie här! Jag har precis duschat och ätit frukost efter många timmars sömn. För igår spenderade jag dagen med Nelly & Elma, vi åkte in till kalmar och kollade praoplats & shoppade lite. Jag fick med mig en tröja hem som ni ska få se senare. När vi kom hem gick vi ut & satt oss och pratade om allt möjligt, vilket var väldigt behövligt. Sen var jag så trött så innan klockan blivit 12 gick jag in & la mig.

(egentligen skulle ett inlägg komma in igår när jag satt på tåget men det strulade så mycket, så ni får bilden nu)

TRÄNING

Hej igen, Elma här! 
Nu sticker jag till Ebba och sedan vidare på träning med damlaget:)

Här får ni en bild på dagens outfit också. Kramkram!

TITTA VAD JAG HITTADE!

Nellie och Ebba döda mig inte nu... 
 
 
KRAAAM Elma!
 
 

MELLANMÅL

Hemkommen från skolan som bjöd på skolfoto, brandlarm & filmanalys. Idag är en dålig dag så jag tar det lugnt hemma och ska försöka mysa till att med mammsen. Nu sitter jag iallafall och äter lite knäckebröd med ost, sallad, salami och ost på & till det ett stort glas med mjölk & isbitar. GOTT!

Vi hörs senare, kram ❤ / Nellie

MOT ELMA

Såja, nu har jag svirat om till mina gråa jeans & min stora mysiga kofta och beger mig till Elma för att sen gå till kyrkan & umgås med ungdomsgruppen. Ska bli kul att träffa alla igen, för att tillbringa 2 veckor med varandra så pass intensivt gör att man nu i efterhand saknar dom. Att göra om konfirmationslägret skulle jag lätt kunna göra!! Vi hörs senare ❤ / Nellie

TWO PICTURES

Hemma från friluftsdagen som faktiskt till min förvånan va skitrolig. Här har ni 2 bilder sen imorsen innan vi stack iväg. Dock har jag några bilder på min mobil, men har inte tillgång att lägga in dom nu så får se ifall dom kommer in någon annan dag här på bloggen. KRAM!



FRILUFTSDAG

Min klass & 9B har friluftsdag idag så vi paddlar genom alsterån. Hittills har det gått jättebra, och nu har vi stannat till för lite lunch. Vi öra senare, kram från era babes! ❤

NELLIE

TISDAG

Tisdagens outfit på Ebba får ni nu medans vi går ut ocg fotar lite, hörs snart. Kram ♥


VINST!

Så himla skönt att komma hem med vinst. Det blev 4-0 till oss så är skit glad. Men nu ska jag ta mig något att äta och sätta mig vid tvn. Ha en bra kväll ni där hemma Kram Ebba:)
Här kommer lite bilder från matchen som Alma har tagit :)
 


OUTFITS

Ebba: Stickad tröja från Bikbok | Halsband & Armband i present


Nellie: Blus från min mammas garderob | Jeans från Dr.Denim | Kängor från Ellos



FOTODAGS

Hejsan alla fina bloggläsare, herregud vad bra statistiken är på bara 5 dagar. Igår nådde statistiken prick 120 unika viket är skitkul!! Jag & ebba ska ut och fota lite så ni får lite outfitbilder och sådant. 
Ikväll är det även match då Alma ska ta lite kort, så ni får bilder från den matchen..om ni inte vill se bilder kan ni va vid nynäs klockan 6 då matchen mot Högsby börjar! :)

Har även lite bilder från en annan match, kanske något vi ska lägga upp?
Ha det bra, vi återkommer snart! :)


Bjuder på gammal bild på oss


SÖNDAGSÅNGEST

Hejsan :)
Vi alla tre är samlade hemma hos Ebba trötta & slitna efter gårdagen som bestog av härligt folk, alkohol och massa promenader. Vi började i hembygdsparken men det tog inte lång tid innan polisen kom och tog allas alkohol, dock klarade jag mig som tur va. Vi gick vidare hem till mig men stack senare då jag inte ville ha nästan 50 pers hemma. Vi fortsatte kvällen utomhus, och när klockan närmade sig 1 så släppte jag in mina kära vänner i mitt hus och somnade. Det va en sjuk natt, både roligheter och tråkigheter..Men hade inte förväntat mig något annat. Imorn börjar skolan, så nu får ångest/bakis dagen leva vidare. KRAM / Nellie

Bjuder på en dyng instagrambild på mig och barndomsvännen Mathilda ♥




RSS 2.0